Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak namaza gitmek

Rüyada koşarak namaza gitmek

Rüyada koşarak namaza gitmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada koşarak namaza gitmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilmesi kapıyı açık tutmalısınız.

Rüyada koşarak namaza gitmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada koşarak namaz kılmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak bir yere gitmek tatsızlıkların aşılacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine alamet eder.

Rüyada bir yere koşarak gitmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına tabir olunur.

Rüyada koşarak camiye gitmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada koşarak gitmek günahlarına tövbe edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada koşarak işe gitmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koşarak eve gitmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, rızkının artacağına, istediği makama geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments