Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşan fare görmek

Rüyada koşan fare görmek

Rüyada koşan fare görmek sağlık ve hayır getireceğine, elinin bollaşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, işlerinin düzene gireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine işarettir.

Rüyada koşan fare gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir seyahat, konferans veya seminer sizi daha çok tanımak isteyeceğiniz kişilerle bir araya getirebilir.

Rüyada koşan fare görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kötü durumlara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi koşarken görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet eder.

Rüyada annesini koşarken görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada koşarak yokuş inmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına alamet eder.

Rüyada koşan öküz görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada koşarak birinci olmak zor bir duruma düşüleceğine, makamının sarsılmayacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada koşan geyik görmek maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dağa koşarak çıkmak kötü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments