Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak eve gitmek

Rüyada koşarak eve gitmek

Rüyada koşarak eve gitmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada koşarak eve gitmek gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada koşarak eve gitmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada koşarak camiye gitmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kariyerinde atılım yapacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada koşarak namaza gitmek istediği her şeyi elde edebileceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada koşarak gitmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına işarettir.

Rüyada koşarak işe gitmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yere koşarak gitmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada koşarak bir yere gitmek zor bir işe girileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla eve gitmek işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , zor ve karamsar günler geçireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments