Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koşarak birini yakalamak

Rüyada koşarak birini yakalamak

Rüyada koşarak birini yakalamak işinden ve hayatından geri kalacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, donatacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, ev içinde mutluluğun artacağına inanılır.

Rüyada koşarak birini yakalamak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım gerektiren olaylarda beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada koşarak birini yakalamak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, başa iş açacağına tabir olunur.

Rüyada koşan gelin görmek eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koşarken kaybolmak şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına alamet eder.

Rüyada koşarak birini aramak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada koşan kadın görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş babayı koşarken görmek işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments