Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup bağırmak

Rüyada korkup bağırmak

Rüyada korkup bağırmak güzel zamanlar geçireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkup bağırmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı manipüle etmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada korkudan bağırmak muradınıza ereceğinize, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada korkuyla bağırmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine yorulur.

Rüyada korkup bağırmak ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada korkudan bağırmak görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada korkusuz olmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkudan bayılmak bekar ise evleneceğine, kurtuluşu yakalayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalettir.

Rüyada birileri tarafından korkutulmak dertlerinin dermanını bulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, borcunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada deprem korkusu yaşamak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, yeni malların alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments