Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek diş çektirmek

Rüyada köpek diş çektirmek

Rüyada köpek diş çektirmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, küskünlük yaşanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada köpek diş çektirmek gördüyseniz:

  • Aslında bazı karlı şeyler olabilir.

Rüyada köpek diş çektirmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sağlam diş çektirmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının diş çektirdiğini görmek başarıları ile tanınacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt diş çektirmek para biriktirebileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının diş ağrısı çektiğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada diş çektirdiğini görmek çalıştığına değeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine tabir olunur.

Rüyada yirmilik diş çektirmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına inanılır.

Rüyada üst diş çektirmek hasret çekenlerin kavuşacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments