Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı köpek ısırmak

Rüyada bacağı köpek ısırmak

Rüyada bacağı köpek ısırmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağı köpek ısırmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olayları akışına bırakmakta da zorlanabilirsiniz.

Rüyada köpeğin bacağını ısırdığını görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bacağını köpek ısırdığını görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı köpek ısırmak barış için adım atacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacak ısırmak hayallerindeki insanla karşılaşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalet eder.

Rüyada kedinin bacağını ısırdığını görmek işinde verimsiz olacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunu köpek ısırmak hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah köpek ısırdığını görmek çaresizliğinin büyüyeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerin birbirini ısırdığını görmek yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, durgun giden işlerin açılacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments