Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek

Rüyada kendini köpek ısırdığını görmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Herkes kendi konularıyla veya fikirleriyle o kadar meşgul ki, gazeteye ilan vermediğiniz sürece taleplerinizin ya da ihtiyaçlarınızın farkına varmaları zor olabilir.

Rüyada köpeklerin birbirini ısırdığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini köpek ısırdığını görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, imkânlarının azalacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birini köpek ısırdığını duymak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, sorunların üstüste geleceğine işarettir.

Rüyada siyah köpeğin ısırdığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dünya mallarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada köpek ısırdığı görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, zor günlerin biteceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet eder.

Rüyada köpek ısırmak görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, amacına nail olacağına, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını köpek ısırmak moralinin her zaman yerinde olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, arzuların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süs köpeğinin ısırdığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments