Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizi veya bazı durumları mantık çerçevesinde gözden geçirebilir, güvenilir ya da gerçekçi olup olmadıklarını sorgulayabilirsiniz.

Rüyada kocasını köpek ısırdığını görmek kötü günlerinden kurtulacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına delalet etmektedir.

Rüyada kocayı ısırmak meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hastalıkların uzak duracağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada kocasını ısırmak sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, mutlu olacağınıza, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize işarettir.

Rüyada köpeği ısırdığını görmek dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin bir başkasını ısırdığını görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz köpeğin ısırdığını görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine işarettir.

Rüyada köpeğin elinden ısırdığını görmek mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasını köpek ısırdığını görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments