Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerde kaka görmek

Rüyada yerde kaka görmek

Rüyada yerde kaka görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, işinde büyük başarılar alacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet eder.

Rüyada yerde kaka gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada yerde kaka görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına kaka yapan bebek görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada üstüne kaka yaptığını görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, içsel güvensizliklerinize, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkalarının yanında kaka yapmak birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada ağızda kaka görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kakasını yapmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, günahlara tabir olunur.

Rüyada kakasını yapmış bebek görmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yapmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments