Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği ısırdığını görmek

Rüyada köpeği ısırdığını görmek

Rüyada köpeği ısırdığını görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, son model arabaya sahip olacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, ihanete uğrayacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada köpeği ısırdığını gördüyseniz:

  • Yeni bir tanışma olacak.

Rüyada arkadaşını köpek ısırdığını görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalet eder.

Rüyada köpeklerin ısırdığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, kazancın günden güne artacağına yorulur.

Rüyada bacağı köpek ısırmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir köpeğin başkasını ısırdığını görmek işlerinin azalacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu köpek ısırmak günahkar olacağı işlere gireceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada köpek ısırmak görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments