Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğe ısırılmak

Rüyada köpeğe ısırılmak

Rüyada köpeğe ısırılmak itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada köpeğe ısırılmak gördüyseniz:

  • Herşeyi kontrol altında tutabilirseniz bazı tartışmalardan kaçınmanız mümkün olabilir.

Rüyada köpek ısırıyor görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sırların ortaya çıkmasına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine inanılır.

Rüyada köpek tarafından ısırıldığını görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kazancının günden güne arttıracağına, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek ısırması görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini köpek ısırırken görmek huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada kara köpek ısırması görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada köpek ısırmasından kurtulmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasını köpek ısırırken görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments