Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adının yazılı olduğunu görmek

Rüyada adının yazılı olduğunu görmek

Rüyada adının yazılı olduğunu görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, başka alanlara yöneleceğine, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada adının yazılı olduğunu gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada adının yazıldığını görmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, kalkınacağına, hastalıklarının son bulacağına inanılır.

Rüyada adının yazılı olduğunu görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada adının yazılı olduğu kağıt görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine inanılır.

Rüyada kendi adını yazılı görmek zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına rivayet eder.

Rüyada adını yazılı görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, geçim derdine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin adını söylemek iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ali adını görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin adını görmek adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments