Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adını yazılı görmek

Rüyada adını yazılı görmek

Rüyada adını yazılı görmek ona kavuşacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada adını yazılı gördüyseniz:

  • Yapabileceğiniz şeyle konusunda kendinizi kısıtlamayın.

Rüyada adının yazıldığını görmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adının yazılı olduğu kağıt görmek işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada adının yazılı olduğunu görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Rüyada kendi adını yazılı görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına işarettir.

Rüyada adını yazılı görmek hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine tabir olunur.

Rüyada sure adı görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sokak adı görmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, kesesinin dolacağına, rakiplerine büyük fark atacağına rivayet eder.

Rüyada şeytanın adını duymak yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments