Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmayan kadın görmek

Rüyada konuşmayan kadın görmek

Rüyada konuşmayan kadın görmek malın bereketinin artmasına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, çözüm yolları bulamayacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işaret eder.

Rüyada konuşmayan kadın gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz kişileri görmeniz olumsuzlukların olumluya çevrilmesinde etkili olabilir.

Rüyada konuşmayan kadın görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada konuşan kadın görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine tabir olunur.

Rüyada konuşan kadınlar görmek eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yaşlı kadınla konuştuğunu görmek yardımın alınacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu biriyle konuştuğunu görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç konuşmadığın birini görmek başarıya ve zafere doymayacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına inanılır.

Rüyada konuşan ceylan görmek dini inançların güçleneceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments