Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak

Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak

Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, kazancın katbekat arttırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle önemli bir kırılma ya da dönüm noktası yaşayabilirsiniz.

Rüyada konuşmadığın biriyle barışmak şerefli bir hayat süreceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla kavga edip barışmak bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine delalettir.

Rüyada ayrıldığın biriyle barışmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine delalettir.

Rüyada eski nişanlıyla barışmak işindeki bereketin de çoğalacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğum arkadaşımla barışmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski eşiyle barışmak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada ayrıldığın nişanlıyla barışmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, işlerini hafifleteceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşla barışmak aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments