Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuşarak yürümek

Rüyada konuşarak yürümek

Rüyada konuşarak yürümek malının ve parasının ziyan olacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, yeni denemelerde bulunacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada konuşarak yürümek gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Rüyada konuşarak yürümek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada konuşan bir köpek görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yalnız hissetmeye, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet eder.

Rüyada başbakanla konuştuğunu görmek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine delalettir.

Rüyada ağacın konuştuğunu görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, sıkıntılarından arınacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına inanılır.

Rüyada kedi konuştuğunu görmek keyfinin kaçacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına inanılır.

Rüyada bebek konuşması görmek her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla konusmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments