Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada konuk ağırlamak

Rüyada konuk ağırlamak

Rüyada konuk ağırlamak böylece işlerini yoluna sokacağına, işlerinin ağırlaşacağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına işaret eder.

Rüyada konuk ağırlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes telaş içerisinde aceleyle hareket ederken, siz, mantık faktörünü elinizden bırakmadan ilerleyebilirsiniz.

Rüyada konuk ağırlamak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada konuk olmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, birikiminin artacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde misafir ağırlamak kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, tüm parasını kaybedeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak başarılı bir kariyere sahip olacağına, geçmişi unutup geleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada misafir ağırlamak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına yorulur.

Rüyada başbakanı ağırlamak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada kalabalık misafir ağırlamak en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, işlerinde bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada misafiri ağırlamak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments