Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı ağırlamak

Rüyada başbakanı ağırlamak

Rüyada başbakanı ağırlamak isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, prestij sahibi olunacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, sıkıntıların aşılacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanı ağırlamak gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada başbakan ağırlamak yönetici olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanı ağırlamak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanı evinde ağırlamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, gülen yüzünün de solacağına inanılır.

Rüyada cumhurbaşkanı ağırlamak şöhretli biri olunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada misafiri ağırlamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada kalabalık misafir ağırlamak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde misafir ağırlamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına rivayet eder.

Rüyada yemekli misafir ağırlamak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments