Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dişinin sallandığını görmek

Rüyada başkasının dişinin sallandığını görmek

Rüyada başkasının dişinin sallandığını görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hastalıkların son bulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına inanılır.

Rüyada başkasının dişinin sallandığını gördüyseniz:

  • İç dünyanızdaki gelişmeler sizi bazı konularda atılım yapmaya itebilir.

Rüyada kendi sallanan dişini çekmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, bedeninin şifa bulacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sallanan dişini çekmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin sallanıp çıktığını görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada sallanan dişi görmek umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Rüyada sallanan dişi çıkarmak insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalet eder.

Rüyada ön dişi sallanmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada sallanan dişi çekmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişin sallandığını görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments