Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kömür çıkartmak

Rüyada kömür çıkartmak

Rüyada kömür çıkartmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, sorunlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada kömür çıkartmak gördüyseniz:

  • İletişimde net olunmaması durumunda, yapılacak işler birbirine girebilir veya karşıt fikirli kişilerle karşılaşılabilir.

Rüyada kömür çıkartmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine işaret eder.

Rüyada kömür soba görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine delalettir.

Rüyada maden kömürü görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kömür görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada çuval kömür görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kömür bulmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına, kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine tabir olunur.

Rüyada kömürlükte fare görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kömür maden görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments