Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunu dövmek

Rüyada komşunu dövmek

Rüyada komşunu dövmek bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada komşunu dövmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada komşusunu dövmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine delalettir.

Rüyada komşunu dövmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada komşunun çocuğunu dövmek ayıplanacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına delalettir.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşu dövmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuyu dövmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada komşunun karısını dövdüğünü görmek rüya sahibinin şansının açılacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve giren hırsızı dövmek bolluğun sürekli olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments