Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyla telefonda konuşmak

Rüyada komşuyla telefonda konuşmak

Rüyada komşuyla telefonda konuşmak makam edineceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Başarılarınızla ezeli rakiplerinizi oldukça huzursuz ediyorsunuz.

Rüyada komşuyla telefonda konuşmak yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çok büyük zorluklar çekeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş komşuyla konuşmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına inanılır.

Rüyada komşuyla konuşmak rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada komşusuyla konuşmak evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalettir.

Rüyada küs komşuyla konuşmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, mevki kaybına uğrayacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşiyle telefonda konuşmak dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet eder.

Rüyada patronuyla telefonda konuşmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Rüyada polisle telefonda konuşmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments