Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına küsmek

Rüyada kızına küsmek

Rüyada kızına küsmek iki tarafın da çok sevineceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, halinin iyi olduğuna, şansın yaver gideceğine, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işaret eder.

Rüyada kızına küsmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların yolunuzda durmasına izin verirseniz bazı bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada kızına küsmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, ana baba dualarının alınacağına rivayet eder.

Rüyada yakın arkadaşına küsmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle küsmek ortak edineceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocasıyla küsmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasına küsmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalettir.

Rüyada en yakın arkadaşıyla küsmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, keyifli günler geçireceğine, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada teyzeyle küsmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Rüyada sevdiği insana küsmek kazancının hiç azalmayacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments