Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun annesini görmek

Rüyada komşunun annesini görmek

Rüyada komşunun annesini görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun annesini gördüyseniz:

  • Sözünü tutmayan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada komşunun annesini görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyla sohbet etmek ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, dileklerinin de kabul olacağına delalet eder.

Rüyada komşuya yoğurt vermek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya işaret etmektedir.

Rüyada bir komşunun öldüğünü görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen bir komşunu görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek kalp kırmayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun gelinini görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, mevki kaybına uğrayacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına yorulur.

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek olayın ağız münakaşasına varacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments