Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşular görmek

Rüyada komşular görmek

Rüyada komşular görmek aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, hem hayatının kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşular gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Rüyada karşı komşu görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, maddi olarak zayıflayacağına, prestij kazanacağına delalettir.

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşular görmek kafa dağıtacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşunu yatakta görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, ilim irfan öğreneceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada komşunun ev aldığını görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun komşunu görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına delalettir.

Rüyada komşuyla tartıştığını görmek uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada ölen bir komşunu görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments