Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşudan ayakkabı almak

Rüyada komşudan ayakkabı almak

Rüyada komşudan ayakkabı almak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşudan ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Objektif olmanız olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada komşunun ayakkabısını giymek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalettir.

Rüyada komşudan ayakkabı almak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya ayakkabı görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine delalettir.

Rüyada komşunun ayakkabısını görmek daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evini yıkılmış görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun kapısını görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, problemlerini çözeceğine delalettir.

Rüyada komşudan tuz almak gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunu taşınmış görmek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments