Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu teyze görmek

Rüyada komşu teyze görmek

Rüyada komşu teyze görmek çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kötü yola sapmayacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada komşu teyze gördüyseniz:

  • Aldığınız şeylerde aldanabilir ya da bir şeyler satarsanız zarar edebilirsiniz.

Rüyada komşu teyze görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada annesini ve teyzesini görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş teyzeyi görmek esenlik, huzur ve saadet bulacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada teyzesini gelinlikle görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada teyzesinin görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada ölü teyze görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Rüyada teyzeyle telefonda konuşmak zararın gittikçe daha da artacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Rüyada teyzeyle küsmek kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments