Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü teyze görmek

Rüyada ölü teyze görmek

Rüyada ölü teyze görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü teyze gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı, şikayetleri veya eleştirileri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada ölü teyze görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzeyi diri görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı teyzeye yardım etmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük teyze görmek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş teyzenin elini öpmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada teyze ve kuzen görmek mesleğinde uzmanlık yapacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı teyzenin öldüğünü görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada teyzeye gitmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments