Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu evini görmek

Rüyada komşu evini görmek

Rüyada komşu evini görmek dinç kalacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu evini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği veya ilişki geleceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada komşunun evini temizlediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu evine gitmek derde ve kedere düşeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada komşunun evini dağınık görmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini kalabalık görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşu evin yandığını görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun evine gizlice girmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına delalet eder.

Rüyada komşunun evini satın almak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments