Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asansör çağırmak

Rüyada asansör çağırmak

Rüyada asansör çağırmak rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansör çağırmak gördüyseniz:

  • Rastlantısal olaylar sonucunda kendinizi sağlıksız giden iş veya konularda sıyrılıp, yerine daha ayağı yere basan planlar yaparken bulabilirsiniz.

Rüyada asansör çağırmak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölüye çağırmak kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına yorulur.

Rüyada ambulans çağırmak işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yanına çağırmak takdir toplayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, aradığı aşkı bulacağına delalet eder.

Rüyada bağırmak çağırmak dinamik ve neşeli duruma geleceğine, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi çağırmak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölen yakınının çağırdığını görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin çağırdığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments