Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşı olmak

Rüyada aşı olmak

Rüyada aşı olmak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, hayata küseceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına alamet etmektedir.

Rüyada aşı olmak gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizi destekleyen kişiler var.

Rüyada okulda aşı olmak yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yol kat edeceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tetanoz aşısı olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada aşı olmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada bulgur aşı yemek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına işaret eder.

Rüyada ağaç aşısı görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Rüyada tarhana aşı görmek beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada grip aşısı olmak tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada koldan aşı olmak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments