Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna ağda yapmak

Rüyada koluna ağda yapmak

Rüyada koluna ağda yapmak sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada koluna ağda yapmak gördüyseniz:

  • Artistik açıdan gelişmenizi veya bir amacınıza ulaşmanızı sağlayacak belli bir plan ya da düzenleme yapma fırsatı bulabilirsiniz.

Rüyada kollarına ağda yapmak aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna ağda yapmak içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalettir.

Rüyada kendine ağda yapmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada özel bölgeye ağda yapmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarına ağda yapmak dilediği gibi harcama ve alım yapacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada genital bölgeye ağda yapmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüze ağda yapmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada erkeğe ağda yapmak çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments