Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deri siyah koltuk görmek

Rüyada deri siyah koltuk görmek

Rüyada deri siyah koltuk görmek güven kaybı yaşanacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancın çoğalacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada deri siyah koltuk gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Rüyada siyah deri koltuk görmek çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada deri siyah koltuk görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine rivayet eder.

Rüyada deri koltuğa oturmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine inanılır.

Rüyada kırmızı deri koltuk görmek istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deri koltukta oturmak hayırlı gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz deri koltuk görmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altını siyah görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada siyah koltukta oturmak çok büyük hayır duaları alacağına, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments