Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarla uçmak

Rüyada kollarla uçmak

Rüyada kollarla uçmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, karlı işler alacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kollarla uçmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun ya da ikna etme yerine, kendinizin ikna olup olmadığınızı dikkate almalısınız.

Rüyada kolları çırparak uçmak hayırlı zamanlar geçireceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Rüyada kollarını açıp uçmak yorgun ve hasta hissedeceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına inanılır.

Rüyada kollarla uçmak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada kollarını çırparak uçmak anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işarettir.

Rüyada kollarıyla uçmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine delalettir.

Rüyada dereye uçmak verilen sözlerin tutulamayacağına, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı uçmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağların üstünde uçmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments