Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kök görmek

Rüyada kök görmek

Rüyada kök görmek çok büyük yenilikler yapacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kök gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada kökünden çiçek sökmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada ağacın kökünü görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, zaaflarına kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişin kökünden çıktığını görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, adım atarken çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada ağaç köküne tutunmak tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada saçını kökünden kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına alamet eder.

Rüyada kök dişi çekmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine yorulur.

Rüyada maydanoz kökü görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kök dişinin çıktığını görmek sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments