Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın kökünü görmek

Rüyada ağacın kökünü görmek

Rüyada ağacın kökünü görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, içinin rahatlayacağına, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağacın kökünü gördüyseniz:

  • Şimdi herşeyin acısını çıkartmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak evindeki huzurunun yerine geleceğine, refaha erileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada ağacı kökünden çıkarmak aksi takdirde çok üzüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru ağaç kökü görmek bazı konularda konuşulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köksüz ağaç görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın kökünü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç kökünden sökmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç kökü kesmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet eder.

Rüyada ağacın kökünden söküldüğünü görmek gam ve keder çekmeyeceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments