Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç şehriye görmek

Rüyada pirinç şehriye görmek

Rüyada pirinç şehriye görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, hayırlı bir haber alınacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, galibiyetlerinin artacağına, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç şehriye gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Rüyada pirinç şehriye görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada şehriyeli pirinç pilavı görmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına delalettir.

Rüyada şehriye çorbası görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şehriyeli pilav görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada şehriye kavurmak eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Rüyada şehriye yemek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şehriye görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments