Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının sünnet edildiğini görmek

Rüyada kocasının sünnet edildiğini görmek

Rüyada kocasının sünnet edildiğini görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, manevi olarak hasar alınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada kocasının sünnet edildiğini gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kocasının sünnet edildiğini görmek önemli kararlar alınacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına yorulur.

Rüyada kocasının sünnet olduğunu görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu sünnet ettirmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sünnet edildiğini görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, çok iyi kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu sünnet ettirmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada sünnet edileni görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebeği sünnet ettirmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işarettir.

Rüyada oğlunu sünnet ettirmek kazancın devamlı olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments