Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının nişanlandığını görmek

Rüyada kocasının nişanlandığını görmek

Rüyada kocasının nişanlandığını görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, sorunların günden güne artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocasının nişanlandığını gördüyseniz:

  • Size verilen sözlerin tutulmaması yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada kocasının nişanlandığını görmek çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada kocasının başkasıyla nişanlandığını görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına işarettir.

Rüyada kocayla nişanlanmak üzgün ve karamsar olacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Rüyada kocanın nişanlandığını görmek böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasıyla nişanlanmak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına işaret eder.

Rüyada kocasıyla nişanlandığını görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada kocasını nişanlandığını görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, borçlarının kapacağına tabir olunur.

Rüyada nişanlını görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments