Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla nişanlanmak

Rüyada kocayla nişanlanmak

Rüyada kocayla nişanlanmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kocayla nişanlanmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkileriniz artık sizin için bir şey ifade etmiyor veya aynı amaca hizmet etmediğinizi düşünmenize neden oluyor olabilir.

Rüyada kocasıyla nişanlanmak tatlı yorgunluklar yaşayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının başkasıyla nişanlandığını görmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla nişanlandığını görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasını nişanlandığını görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada kocasının nişanlandığını görmek yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına işaret eder.

Rüyada kocanın nişanlandığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kocayla nişanlanmak dertlerin bitip huzura erileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek nişan yüzüğü görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments