Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adımı duymak

Rüyada adımı duymak

Rüyada adımı duymak uzun ve hayırlı bir ömre, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük savaşların yaşanacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına delalettir.

Rüyada adımı duymak gördüyseniz:

  • Çocuklarınıza veya partnerinize karşı aşırı sahiplenici tavırlar içinde olabilirsiniz.

Rüyada adımı duymak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uygun adım yürümek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hızlı adımlarla yürümek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına işaret eder.

Rüyada adım atmak dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, kazançlı işler yapılacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada adımlarını saymak verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işaret etmektedir.

Rüyada zor adım atmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada adım atamamak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada adım saymak arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments