Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adım atmak

Rüyada adım atmak

Rüyada adım atmak dertlerin aşılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, durgun giden işlerin açılacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulur.

Rüyada adım atmak gördüyseniz:

  • Ne istediğiniz konusunda net olmamanız istenileni elde etmeyi zorlaştırıyor.

Rüyada adım atmak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, şeytanın aklına uyacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine inanılır.

Rüyada zor adım atmak borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada adım saymak kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına alamet etmektedir.

Rüyada adımlarını saymak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna rivayet eder.

Rüyada adımı duymak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulur.

Rüyada hızlı adımlarla yürümek şansının döneceğine, etrafına güzel insanların dolacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet eder.

Rüyada uygun adım yürümek çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine inanılır.

Rüyada adım atamamak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments