Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı adımlarla yürümek

Rüyada hızlı adımlarla yürümek

Rüyada hızlı adımlarla yürümek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, moralinin yükseleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Rüyada hızlı adımlarla yürümek gördüyseniz:

  • En azından daha uyumlu olmayı denemeniz bile çok pozitif etki yaratabilir.

Rüyada hızlı adımlarla yürümek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada uygun adım yürümek büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adımlarını saymak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, küslükleri bitireceğine, mali sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Rüyada zor adım atmak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine inanılır.

Rüyada adım atamamak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada adım atmak rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada adım saymak tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada adımı duymak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments