Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasından yüzük almak

Rüyada kocasından yüzük almak

Rüyada kocasından yüzük almak son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kocasından yüzük almak gördüyseniz:

  • Başkalarından ricalarda bulunmak yerine kendinizi ödüllendirmenin farklı yollarını bulmalısınız.

Rüyada kocasının yüzük taktığını görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın parmağında yüzük görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasından yüzük almak horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada kocanın çocuğunu görmek maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın şeyini görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine delalettir.

Rüyada kocasının ölüp tekrar dirildiğini görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kocasının kakasını görmek sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, huzurlu, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocanın kendini aldattığını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments