Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın şeyini görmek

Rüyada kocanın şeyini görmek

Rüyada kocanın şeyini görmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Rüyada kocanın şeyini gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar sorun yaratmaya başlıyorsa, şu an tepki vermemekle birlikte, çıkış kapısının yolunu bulmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada kocanın şeyini görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine inanılır.

Rüyada bir şeyi geri vermek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bir şey takılmak sorun yaratan olayların yakında biteceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere bir şey dökmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, rahat bir hayata kavuşacağına, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeyi ölçmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına, işinde itibar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada havada uçan bir şey görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine delalettir.

Rüyada beyaz bir şey görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments