Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasi tarafindan aldatmak

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, erken evlilik yapacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar leri atılıp direksiyona geçmek isteseniz bile, şimdilik gözlemci olmak daha yararlı olacağa benziyor.

Rüyada kocasi tarafindan aldatmak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine işarettir.

Rüyada esi tarafindan aldatmak geçimin daha kolay hale geleceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı aldatmak aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada koca aldatmak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine alamet eder.

Rüyada kocasını aldatmak her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocası karısını aldatmak korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada kocası aldatmak çok büyük adımlar atacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayı aldatmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments