Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın ölmesini görmek

Rüyada kocanın ölmesini görmek

Rüyada kocanın ölmesini görmek haneye nifak gireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada kocanın ölmesini gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada kocasının etek giydiğini görmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına işarettir.

Rüyada kocasını kesmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine delalettir.

Rüyada kocasını mezarda görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını evli görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasının zina yaptığını görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına yorulur.

Rüyada kocanın elini tutmak buna rağmen kazanç getireceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kocayı sarhoş görmek birlikte kâh ağlayacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments