Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir böcek görmek

Rüyada kocaman bir böcek görmek

Rüyada kocaman bir böcek görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, hem itibar edineceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir böcek gördüyseniz:

  • Evliyseniz eşiniz beklenmedik bir davranışı sizi son derece mutlu edebilir.

Rüyada kocaman kara böcek görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, hayra ve esenliğe, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Rüyada kocaman hamam böceği görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işarettir.

Rüyada kocaman siyah böcek görmek fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman böcek görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin adeta gençleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir böcek görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dinde bilginleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman böcekler görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman sümüklü böcek görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocaman uğur böceği görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments