Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koca bir yılan görmek

Rüyada koca bir yılan görmek

Rüyada koca bir yılan görmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sorunların günden güne azalacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada koca bir yılan gördüyseniz:

  • Bazı yöntem veya taktikleriniz karşı direnç duvarına takılıyor olabilir.

Rüyada koca bir yılan görmek sağlığının geri geleceğine, iyi hissedeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasının yılan öldürdüğünü görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koca kafalı yılan görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Rüyada kocasından boşandığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına yorulur.

Rüyada kocanın akrabasını görmek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanızı başka bir kadınla görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, rahata ereceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Rüyada kocasının kadın olduğunu görmek yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocası tarafından öldürülmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments